Trouwen op Ibiza


De fantastische sfeer, het mooie weer en de heerlijke omgeving; Ibiza heeft alles wat je kunt wensen voor
een trouwlocatie. Niet voor niets is menig bekend en onbekend Nederlander al op Ibiza getrouwd.


Elkaar voor de wet het ja-woord geven op Ibiza mag alleen als je er zelf woont. Dit is gelukkig geen probleem als jullie in Nederland de handtekeningen zetten, maar de ceremonie op Ibiza plaats laten vinden. Trouwen op dit Spaanse eiland is het
namelijk meer dan waard.


Waar?
Juist door de veelzijdigheid van Ibiza (een bruisend nachtleven, maar ook prachtige stranden, fotogenieke baaitjes en idyllische dorpen), is het verstandig om goed uit te zoeken waar op Ibiza jullie bruiloft het beste tot zijn recht komt. Zo heb je de rustige, meer afgelegen plaatsen, maar kun je ook de drukte en gezelligheid opzoeken, bijvoorbeeld rondom Ibiza-stad.


Wanneer?
De winters zijn er zacht en in de zomer is het bijna altijd mooi weer, waarbij juli en augustus erg warm kunnen zijn. In de vakantiemaanden zijn hotels en tickets soms schaarser en duurder, dus dat is iets om rekening mee te houden. In mei, juni en september wordt dan ook het meeste getrouwd op Ibiza.


Waarom Ibiza?
We noemden het al eerder, dit eiland heeft alle elementen voor een droombruiloft en leent zich bijvoorbeeld perfect voor een bohemian strandbruiloft, waar tot in de laten uurtjes, op blote voeten gefeest kan worden.


Kosten
Trouwen is niet goedkoop, ook op Ibiza. Aan de andere kant zul je misschien minder gasten uitnodigen, dan wanneer je in Nederland was getrouwd. Op die manier compenseer je de vlieg- en verblijfskosten weer een beetje. Verder kun je het natuurlijk zo groot of intiem
vieren, als je zelf wilt. Een groot voordeel is wel, dat je gemakkelijk een huwelijksreis achter je bruiloft aan kunt plakken. Wij zeggen win-win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *