Met de trein op wintersport

Met de trein op wintersport

Je hebt net je wintersportreis geboekt, in een mooi oord in de Alpen. Maar dan realiseer je je dat je nog wel op locatie moet komen, terwijl je geen auto hebt, liever niet in winterse omstandigheden rijdt, of dat je gewoon geen zin hebt in een vermoeiende reis. Wat dan? Van vliegen krijg je vliegschaamte en is met de spullen die je mee wil nemen wat onhandig, met de fiets is het toch wat erg ver en vooral koud. Misschien dat je wel met de trein op wintersport wil gaan.

Naar de meeste wintersportbestemmingen kun je namelijk gemakkelijk per trein reizen, al moet je het laatste stukje vaak nog wel een bus pakken. Daar is het dan vaak ook wel op ingericht. Maar naar welke bestemming moet je dan boeken en hoe ga je dan verder? Bij Trainticketsdeal.com hebben ze voor je uitgezocht voor een aantal populaire skigebieden. Je kan bijvoorbeeld richting Oostenrijk vaak met de Nightjet comfortabel en uitgerust aankomen op bestemming, en in Frankrijk heb je met de TGV’s talloze opties om sneller dan met de auto op de plek van je wintersportbestemming aan te komen.

Wil je bijvoorbeeld met de trein naar Saalbach-Hinterglemm of met de trein naar Val Thorens? Je weet bij Trainticketsdeal.com gelijk naar welk eindstation je moet boeken en wat je mogelijk nog moet doen om volledig op je plek van bestemming te komen. Ze hebben gemakkelijke overzichten gemaakt van wintersportbestemmingen per land, zodat jij goed weet hoe gemakkelijk je met de trein op wintersport kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *