Met de trein naar Oranje bij het EK 2024: Makkelijker dan je denkt

Euro 2024

Het EK voetbal 2024 is niet alleen een mooi voetbalfeest, maar ook een uitstekende gelegenheid om Europa duurzaam te verkennen. Met de trein naar het EK 2024, het is een relaxte en duurzame manier om de wedstrijden van Oranje te volgen. Hier zijn enkele topbestemmingen voor de wedstrijden van Nederland:

  • Berlijn, Duitsland: De bruisende hoofdstad waar Nederland tegen Oostenrijk speelt. Met een directe trein naar station Berlijn-Spandau ben je zo bij het Olympiastadion.
  • Leipzig, Duitsland: Als Nederland groepswinnaar wordt, speelt het team hier de achtste finale. Leipzig Hauptbahnhof is een centraal punt vanwaar je gemakkelijk naar de Red Bull Arena kunt reizen.
  • Düsseldorf, Duitsland: Voor de potentiële wedstrijd tegen België, is Düsseldorf Hauptbahnhof het beste beginpunt voor je reis naar de Merkur-Spiel Arena.
  • Gelsenkirchen, Duitsland: Een andere interessante speelstad, bereikbaar via Gelsenkirchen Hauptbahnhof, waar Nederland mogelijk speelt afhankelijk van de resultaten in de groep.

Voor elke voetbalfan die de wedstrijden van Oranje wil volgen en tegelijkertijd wil genieten van de reis zelf, overweeg met de trein naar het EK 2024 te gaan. Ontdek alle mogelijkheden en plan je treinreis via Treinticketsdeal.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *