Tuinmeubel trends voor 2023

Tuinset

De tuinmeubeltrends voor 2023 zijn alweer bekend. Er zijn veel nieuwe stijlen op de markt, waardoor je tuin een stijlvolle en moderne uitstraling krijgt. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of modern tuinmeubel, er is voor ieder wat wils. Bij Tuinmeubelendeal.nl hebben ze een breed assortiment aan tuinmeubelen, zodat je je tuin kunt aanpassen aan de laatste trends. Bijvoorbeeld met een lifestyle meubel. Of je nu op zoek bent naar een loungeset, een tuintafel of een tuinbank, je vindt het bij Tuinmeubelendeal.nl! In deze blogpost gaan we dieper in op de tuinmeubeltrends voor 2023.

De tuinmeubelen van 2023 zijn stijlvoller en modern dan ooit tevoren. Je kan de trends dit jaar splitsen in een aantal categorieƫn: Duurzamere tuinmeubelen, klassiek of modern, en opvallende kleuren. We gaan ze even bij langs.

Duurzamere tuinmeubelen.

Er zijn verschillende materialen en kleuren beschikbaar dit jaar, waardoor je tuin een unieke uitstraling krijgt. Denk bijvoorbeeld aan tuinmeubelen van aluminium, teakhout of wicker. Duurzame materialen zijn daarbij helemaal de trend van dit jaar, nu we weten dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering. De herkomst van het hout van je tuinmeubel is bijvoorbeeld voor veel mensen een belangrijk element in hun keuze en fabrikanten spelen erop in. Daarnaast is zonwering hot, en is men op zoek naar goedkope shutters.

Een tegengestelde trend zijn pellet kachels. We willen met z’n allen wel duurzamer, maar ook comfortabeler. Meer informatie vind je daarover op het Pelletkachel Forum

Klassiek of modern

In 2023 gaan we zien dat men vaak een keuze maakt tussen een klassiek of moderne stijl. Sommige tuinen zijn nu eenmaal strak en modern aangelegd en daarbij passen natuurlijk tuinmeubelen met een moderne stijl. Echter is de klassieke stijl ook nooit uit de mode, en zien we dat aanbod ook ruimschoots terug dit jaar.

Opvallende kleuren. 

De kleuren die tegenwoordig het meest populair zijn, zijn wit, grijs, beige en bruin. Deze kleuren passen perfect bij elkaar en geven je tuin een rustige uitstraling. Als je ervoor kiest om meerdere kleuren te combineren, dan krijg je een speels effect. Daarnaast zijn er dit jaar ook meer tuinmeubelen met opvallende kleuren zoals rood, blauw of groen. Deze kleuren geven je tuin een vrolijke en levendige uitstraling. Deze tuinmeubels geven je tuin een modern en stijlvol uiterlijk. 

Of je nu op zoek bent naar een klassiek of modern tuinmeubel, er is voor ieder wat wils. Bij Tuinmeubelendeal.nl hebben ze een breed assortiment aan tuinmeubelen, zodat je je tuin kunt aanpassen aan de laatste trends. Laat je inspireren door de tuinmeubeltrends van 2023 en creƫer een stijlvolle en moderne tuin!

In samenwerking met Livestylemeubelen.nl en Tuinmeubelendeal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *